MY KTEO

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ζυγούλη: Ο Απόλλωνας έχει γενέθλια και του ευχήθηκαν με τον πιο γλυκό τρόπο!


O γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Απόλλωνας έγινε 5 χρόνων και η μητέρα του, του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια. Έχουν τέσσερα παιδία, την Αριάδνη, τον Απόλλωνα, τον Αλέξανδρο και την Αναστασία.

Και οι δυο τους έχουν τρομερή αδυναμία στα παιδάκια τους και φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί οι έξι τους στο σπίτι, ειδικότερα αυτή την περίοδο, λόγω της καραντίνας από την πανδημία του κορονοϊού.

Την τιμητική των γενέθλιών του έχει σήμερα ο Απόλλωνας Ρουβάς, ο οποίος έγινε 5 χρόνων και η Κάτια Ζυγούλη του ευχήθηκε με έναν ξεχωριστό και δημόσιο τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια ανήρτησε τρεις φωτογραφίες με το παιδάκι της, ανήμερα των γενέθλιών του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέντε χρόνια πριν μπήκε στην ζωή μας ο πιο cool τυπάκος! Ξέρει τι θέλει. Γίνεται αστείος για να ξεφύγει όταν κάνει ζημιές. Του αρέσει να μας κάνει να γελάμε. Είναι ταύρος και του αρέσει το φαγητό. Το καλό φαγητό. Όλα τα αδέλφια του, του έχουν αδυναμία. Ο Απόλλωνας μας. Χρόνια πολλά υπέροχο πλάσμα!».

gossip-tv.gr