MY KTEO

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ευχαριστούν θερμά όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν δυναμικά

 


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοικού Συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" ευχαριστούν θερμά όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν δυναμικά, στη πρόσκληση του Συλλόγου για συγκέντρωση στοχευόμενων ειδών για το Γηροκομείο και Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Θερμές ευχαριστίες επίσης για τη συμμετοχή τους σε αυτή την αλυσίδα Αλληλεγγύης στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο.Χαλκίς, τον Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, τον Α.Ο Τρίτων Χαλκίδας και τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Καππαδοκων "Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος"
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καππαδοκων κ.Κυριακή Βογιατζή κι ο Αντιπρόεδρος κ.Γεώργιος Αγγέλου, ο έφορος Ποδοσφαιρικού τμήματος Α.Ο. Χαλκις κ.Παναγιώτης Παλαιολόγος κι ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Τρίτων Χαλκίδας κ.Δημήτριος Τάγκης συναντήθηκαν το Σάββατο 3 Απριλίου με τον Πρόεδρο του "ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ" Αρχιμ. Π.Τιμόθεο Μπαιμπάκη, την αντιπρόεδρο κ. Βάνα Παπαιωάννου και τον γραμματέα κ.Ιωάννη Μαστορόπουλο, στα Γραφεία του Συλλόγου όπου έγινε η συγκέντρωση των ειδών και τα οποία εν συνεχεία προσφέρθηκαν στα αντίστοιχα Ιδρύματα.