MY KTEO

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Το είδος του σεξ που βελτιώνει την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών -Θέλουν κάθε φορά και περισσότερο


 Πολλά λέγονται για το γρήγορο σεξ, καθώς άλλοι το εξυψώνουν και άλλοι το θεωρούν υποτιμητικό ή ακόμα και πρόστυχο.

Οι σεξολόγοι ωστόσο τονίζουν ότι το γρήγορο σεξ μπορεί να αναβαθμίσει την σεξουαλική μας ζωή και να αναζωογονήσει το πάθος και τη σεξουαλική μας διέγερση. 

 

Γιατί μερικές φορές κάποια πράγματα τα απολαμβάνεις πολύ περισσότερο όταν συμβαίνουν αυθόρμητα, εκεί που δεν τα περιμένεις.

 

Δεν υπάρχει ακριβής χρονική διάρκεια για να θεωρείται ένα σεξ καλό και απολαυστικό. Ακόμη και οι σύντομες ερωτικές συνευρέσεις μπορούν να μετατραπούν σε στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα.

 

Το «ένα στα γρήγορα» μπορεί να προσφέρει στη σχέση σου όλη τη διέγερση και την ένταση που απολάμβανες στα πρώτα μόλις ραντεβού.

 

Συνυφασμένο με το απόλυτο πάθος και την έντονη σαρκική επιθυμία, το γρήγορο σεξ ή αλλιώς quickie sex είναι παρεξηγημένο.

 

Πολλές γυναίκες θεωρούν το γρήγορο σεξ πως δεν έχει συναίσθημα, είναι εντελώς σαρκικό που συνεπάγεται τη γρήγορη εκσπερμάτιση του άνδρα.

 

Κι όμως, οι σεξοθεραπευτές υποστηρίζουν πως ένα «quickie» πρέπει να αποτελεί μια από τις ερωτικές επιλογές.

 

Μάλιστα, όπως σημειώνουν δεν πρέπει ένα ζευγάρι να περιμένει τις ιδανικές συνθήκες για να κάνει σεξ. Για παράδειγμα, τα σεντόνια να είναι καθαρά, τα παιδιά να λείπουν από το σπίτι και οι σύντροφοι να έχουν κάνει πρώτα μπάνιο.

 

Όταν το ζευγάρι θέλει να απολαύσει τη σεξουαλική του ζωή, δεν χρειάζεται άπλετο χρόνο και τις ιδανικές συνθήκες, αλλά περισσότερη διάθεση και τη χρήση της φαντασίας, εξηγούν οι σεξολόγοι.

 

Απλά αφεθείτε να σας συνεπάρει η ερωτική επιθυμία που νιώθετε εκείνη την στιγμή έντονα, αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία του.

Γρήγορο σεξ δεν σημαίνει και κακό σεξ. Σημαίνει ένταση και πάθος και αν το κάνεις σωστά, απόλαυση.

 

Μάλιστα, για εκείνους που ως δικαιολογία βέβαια δεν βρίσκουν το χρόνο να συνευρεθούν σεξουαλικά, ίσως χρειάζεται να αφήσουν πλέον τις δικαιολογίες της έλλειψης χρόνου στην άκρη και να το δοκιμάσουν.