MY KTEO

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Μπάμπης Κώσταρος: «Δίνουμε φώς στο σκοτάδι»


Συνεχίζονται οι αντικαταστάσεις των συμβατικών φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, από τα συνεργεία ηλεκτρολόγων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Τα νέα φωτιστικά LED, που εναρμονίζονται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για την προστασία του περιβάλλοντος, προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη απόδοση φωτισμού, δημιουργώντας πιο ασφαλείς συνθήκες μετακίνησης.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες έγινε αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων 400 Watt με νέα τεχνολογίας Led 150 Watt στην οδό Κουλοπούλου και στην κεντρική παραλία της Νέας Αρτάκης. «Δίνουμε φώς στο σκοτάδι. Εξοικονόμηση ενέργειας με εκπληκτικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε. Αλλάζουμε» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Νέας Αρτάκης Μπάμπης Κώσταρος με εμφανή ικανοποίηση.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες εκτεταμένες αντικαταστάσεις παλαιών φωτιστικών σωμάτων με νέα τεχνολογίας LED, θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, με προτεραιότητα τα περισσότερο ενεργοβόρα παλαιά φωτιστικά του Δήμου Χαλκιδέων.