MY KTEO

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Γιώργος Παπαδόπουλος: Έγκυος ξανά η σύντροφός του! Η πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα


Δεν φαντάζεστε τι δήλωνε για την αγαπημένη του και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, λίγους μήνες πριν!

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την αγαπημένη του, Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα μεγαλώσει την οικογένειά του, ενώ μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία στο instagram.

Η σύντροφος του τραγουδιστή διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της κι εκείνος ανέβασε κοινή τους φωτογραφία δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχε μιλήσει στην κάμερα του Happy Day για την προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού..

«Αφού δεν χωρίσαμε με τη γυναίκα μου στην πρώτη καραντίνα, νομίζω ότι δεν πρόκειται να χωρίσουμε ποτέ. Βρήκαμε τρόπους μέσα στο σπίτι να περάσουμε ποιοτικό χρόνο και με το παιδάκι μας αλλά και μεταξύ μας. Η Γαλάτια είναι στην τσίτα λόγω του παιδιού και την καταλαβαίνω. Εγώ βρήκα κάτι ποιοτικό μέσα σε αυτό και αυτό είναι να περάσω χρόνο με τον γιο μου. Βλέπω να μεγαλώνει το παιδί μου μπροστά μου, μαζί μου και μαθαίνω πάρα πολλά από αυτόν. Εγώ έχω σκέψη για 2ο παιδάκι, η Γαλάτια το σκέφτεται», δήλωνε ο τραγουδιστής.

Μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης, οι followers του ζευγαριού έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους κάτω από την σχετική ανάρτηση.


gossip-tv.gr