MY KTEO

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Απασφάλισε ο Λευτέρης Ραβιόλος: «Η μονταζιέρα του κ. Χατζηνικολή παράγει μόνο fake news»


Αν και ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, δεν μας έχει συνηθίσει να υψώνει τους τόνους, φαίνεται ότι η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Ζάχου Χατζηνικολή, που επέλεξε, όπως ο Δήμαρχος επεσήμανε, να ακολουθήσει τον δρόμο της όξυνσης και του διχασμού, στάθηκε αρκετή και τον ανάγκασε να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, που η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει. Μετά τα όσα όμως ο Ζάχος  Χατζηνικολής υποστήριξε και του καταλόγισε μετά το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας με θέμα την εγκατάσταση νέων αιολικών πάρκων, ήταν μονόδρομος η αντίδραση αυτή του Λευτέρη Ραβιόλου. 

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Η μονταζιέρα του κ. Χατζηνικολή παράγει μόνο Fake News.

Πρόθεση μου ήταν και παραμένει, οι χαμηλοί τόνοι και η ενότητα. Δυστυχώς όμως ο κ. Χατζηνικολής με την ανακοίνωση του, αλλά και με τη στάση του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο,  επιλέγει για μια ακόμη φορά την όξυνση και το διχασμό. Είχα δηλώσει πως δεν θα απαντήσω ξανά σε τέτοιου ύφους ανακοινώσεις,  όμως η διαστρέβλωση  και η αποσιώπηση των πραγματικών γεγονότων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβούλιου είναι τόσο μεγάλη που με αναγκάζει,  ελπίζω για τελευταία φορά, να απαντήσω.  

Καταρχάς αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που αναγκάζει τον κ. Χατζηνικολή να επιστρατεύσει τη μονταζιέρα και σκόπιμα να σπεύσει να παραποιήσει τα λεγόμενα μου με στόχο να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για τη στάση μου έστω και σε αυτούς που τον ακούν. Γιατί δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς είναι δυνατόν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναφέρεται στο θέμα της ΤΕΡΝΑ και να ξεχνά να αναφέρει πως κατά την διάρκεια της παρέμβασης μου ενημέρωσα το σώμα πως η νομική υπηρεσία του Δήμου, που διερευνούσε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε ο Δήμος να συνδράμει νομικά ,  μου διαβίβασε αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων του  Καφηρέα διαβιβασμένες  από τον τότε Δήμαρχο κ. Μανώλη , χωρίς την έγκριση του Δημοτικού συμβουλίου,  με τις οποίες  ενέκριναν την αύξηση της φέρουσας ικανότητας κατά 30%  στην περιοχή. Το ξέχασε μάλλον γιατί με βάση αυτή την απόφαση, μαζί και με άλλες προγενέστερες,  το παραμύθι  ότι ο Ραβιόλος ευθύνεται για την σημερινή  κατάσταση καταρρέει  και τα φώτα της αληθείας και των ευθυνών πέφτουν  στην αυλή του και στους συνοδοιπόρους του.  

Επίσης λυπάμαι ειλικρινά για  τον εκνευρισμό του κ. Χατζηνικολή και του δηλώνω πως δεν ήταν στις προθέσεις μου. Αν όμως θεωρεί πως είναι δικαίωμα του να λέει ότι θέλει, με όποιο ύφος θέλει και να μην υπάρχει αντίλογος  τότε συγνώμη αλλά από εδώ και πέρα θα εκνευρίζεται συχνά. Εκτός αν αποφασίσει από εδώ και πέρα να μιλάει και να γράφει  δημόσια όπως μου μιλά κατ' ιδίαν.  

Κλείνοντας τον ενημερώνω πως εγώ σε κάθε πρόκληση δεν θα απαντώ. Άλλωστε οι καθημερινές ανάγκες του τόπου μας δεν επιτρέπουν τέτοιες πολυτέλειες. Υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας να προχωρήσουμε μπροστά και αυτό θα κάνουμε κόντρα σε όσους επιθυμούν το αντίθετο.»