MY KTEO

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Kαραφώτης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου – Τι αποκάλυψε;


Ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού ότι έγινε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο τραγουδιστής διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του στα προσωπικά του καθώς η σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor πάει από το καλό στο καλύτερο.

Φαίνεται πως το «πείραμα» με την επανασύνδεση τους πέτυχε!

Ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας για το πώς βιώνει την καραντίνα μιας και τα νυχτερινά κέντρα είναι κλειστά, αποκάλυψε πως είναι καλά και πως με την σύντροφό του, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

«Δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαι. Αποφάσισα να συγκατοικήσω στην δεύτερη καραντίνα την οποία δεν την θεωρώ σαν την πρώτη. Δεν την συγκρίνει κανένας νομίζω με την πρώτη. Ήταν μια απόφαση κοινή», είπε και συνέχισε: «Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις φίλους και να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι, λοιπόν, δέκα φορές πιο δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Καραφώτης προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πιστεύω ότι στ' αλήθεια δεν αφορά κανέναν αν πήγα με τη σύντροφό μου για διήμερο στην Πάρο ή για επαγγελματικό καφέ στη Γλυφάδα. Δεν θα κρύψω ποτέ τη σχέση μου, αλλά, ναι είναι άβολο να πρέπει να δημοσιοποιήσεις μία σχέση πριν να έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα τουλάχιστον. Ή να δημοσιοποιούν άλλοι για σένα. Είμαστε ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως νιώθω πως οι λεπτομέρειες για μία φρέσκια σχέση δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν πέρα από μερικούς τίτλους σε sites. Θέλω την προσωπική μου ζωή να την κρατώ προσωπική», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Όσο για τον απασχολεί το θέμα «παιδί και οικογένεια»;

«Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα μπορούσα να με φανταστώ πατέρα είναι μία πτυχή που ανακάλυψα όταν γεννήθηκε ο ανιψιός μου ο Σταύρος στον οποίο έχω τεράστια αδυναμία. Βλέπω, βέβαια, από την αδερφή μου μήπως έχει πολλές ευθύνες του να μεγαλώνεις ένα παιδί. Το πιο καλό παιδί είναι πάντα το παιδί του αλλουνού.», είχε αποκαλύψει.



gossip-tv.gr