MY KTEO

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Mαίρη Συνατσάκη: Είναι ή όχι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή; Τι αποκάλυψε η ίδια;


Η Μαίρη Συνατσάκη είναι τελικά ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή; Τι συμβαίνει ανάμεσά τους; Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται και η Μαίρη Συνατσάκη δεν θα τους αφήσει με την απορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα.

Οι φήμες «φούντωσαν» όταν η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο μοιράστηκε μερικά πλάνα από το νέο της σπίτι, κυρίως από την κουζίνα της και εκτός από την αδερφή της και τον γάτο της τον Τίμο, υπήρχε και ένας ακόμη γάτος.

Ο γάτος αυτός ανήκει στον Ίαν Στρατή!

Μετά τις πρώτες δηλώσεις της σχετικά με το αν ισχύουν οι φήμες, ήρθε μια ακόμη απάντηση μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

«Τα πάω πολύ καλά με τις γάτες. Εμένα τα γατάκια που βρίσκονται στο σπίτι ταυτοποιούνται ως απλά αδέσποτα γατάκια που βρέθηκαν εκεί. Δεν ανήκουν σε κανέναν, είναι αυτόβουλες προσωπικότητες και αν είχατε ποτέ γάτα θα το καταλαβαίνατε αυτό. Ούτε καν ο Τίμος δεν είναι δικός μου, τι να σας πω…», είχε πει. Η ίδια όμως θέλησε μετά από δεκάδες μηνύματα που λαμβάνει σχετικά να απαντήσει και πάλι.

Τι αποκάλυψε τελικά; Είναι ή όχι σε σχέση με τον Ιαν Στρατή;

gossip-tv.gr