MY KTEO

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

O Nαυτικός όμιλος Αλιβερίου πενθεί- Έφυγε από την ζωή ο 58χρονος Παναγιώτης Μακριδάκης


Ο Παναγιώτης Μακριδάκης ήταν από τα παλιά μέλη του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, έχοντας αγωνιστεί ως κολυμβητής και υδατοσφαιριστής. Η συλλυπητήρια ανάρτηση του ΝΟΑ:

 

“Είναι από αυτά τα νέα, που δεν θέλεις να πιστέψεις, τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία, ο Παναγιώτης Μακριδάκης, ο Τάκης για όλους εμάς στον Όμιλο μας, ο παλαιός μας Κολυμβητής, Υδατοσφαιριστής, πάντα δίπλα στον ΝΟΑ, είτε με την δικιά του προσφορά και αγωνιστική παρουσία, είτε αργότερα ως ενήλικας στην κερκίδα, για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παιδιών του.

 

Ένας άνθρωπος ακέραιος, με ήθος, δημιουργικός, με αγάπη για τον αθλητισμό, αγαπούσε και νοιάζονταν τον Όμιλο μας, δυστυχώς, “έφυγε” σήμερα, πολύ νωρίς, σε ηλικία 58 χρονών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, κρατώντας στην καρδιά μας ζωντανή τη θύμηση του Τάκη.

Καλό σου Ταξίδι Τάκη

 

-Τα τελευταία του λόγια, σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, μας υπενθυμίζει τα σημαντικά και ουσιώδη στη ζωή.

” Καλησπέρα φιλαράκια μου! Θα κάνω μια τελευταία ανάρτηση με τη φώτο του δωματίου που θα βλέπω για αρκετό καιρό! Δεν με νοιάζει η Ανασταση αν φέτος γίνει 9 η στης 12!! Με νοιάζει να γυρίσω πίσω στην οικογένεια μου και κάθε μέρα θα είναι Ανάσταση!! Αυτό είναι άλλωστε το νοημα της. Η αγάπη!!! Όχι να τσακωνομαστε για τη ώρα της! Μη γκρινιάζετε για τέτοια πράγματα! Κάντε τα τεστ και τα εμβόλια. Και ανάψτε κεράκια για το ηρωικό προσωπικό των νοσοκομείων μας!! Αυτά από εμένα!!! φιλιά σε όλους. “