MY KTEO

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ίαν Στρατής - Μαίρη Συνατσάκη: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!


Έντονες ήταν το τελευταίο διάστημα οι φήμες που ήθελαν τον Ίαν Στρατή και τη Μαίρη Συνατσάκη να είναι ζευγάρι.

Σήμερα, στο περιοδικό ΟΚ! επιβεβαιώνουν τη χαρμόσυνη είδηση και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη, θέλουν την 36χρονη influencer και επιχειρηματία να βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον μουσικό, που συμμετέχει στο YFSF.

Οι φήμες για το νέο πρόσωπο στη ζωή της ξεκίνησαν, όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube, στο οποίο μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εντοπίζουν και έναν δεύτερο γάτο, εκτός από τον δικό της που τον έχει από το 2014.

Λίγες ημέρες αργότερα, και έχοντας λάβει πολλά μηνύματα, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσα από το κανάλι της. «Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;».


govastileto.gr