MY KTEO

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

55χρονος έβαζε ανήλικες να ερωτοτροπούν, τις βιντεοσκοπούσε και αυνανιζόταν

 


Για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (άνω των 14 ετών) και παράνομη οπλοφορία καταδικάστηκε ένας 55χρονος Σύμφωνα με πληροφορίες , το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε στον 55χρονο ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριών μηνών – με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα – υπό τον όρο απαγόρευσης επικοινωνίας και προσέγγισης των θυμάτων σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος καταγγέλθηκε από δύο ανήλικες, ότι τις εξανάγκαζε να γδύνονται να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις η μία στην άλλη, ενώ αυτός καθόταν στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου του, τις μαγνητοσκοπούσε και αυνανιζόταν…

Απολογούμενος ο 55χρονος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι έχει υποβάλει ήδη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

 

Παράλληλα, στρέφεται και κατά των γονέων των δύο κοριτσιών, υποστηρίζοντας ότι ηθικός αυτουργός της εις βάρος του σκευωρίας είναι ο πατέρας της πρώτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 15 και 17 ετών, κατά το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2013 ως και τα τέλη Ιανουαρίου του 2014, ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της πρώτης, πήγαινε στο σπίτι της.

 

Από εκεί την έπαιρνε για βόλτα ή για καφέ, εκμεταλλευόμενος, επίσης, το γεγονός ότι διέθετε δύο άλογα και το κορίτσι αγαπούσε την ιππασία, ενώ την έμαθε να οδηγεί αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

 

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση, ενώ στην πορεία γνώρισε και τη δεύτερη ανήλικη.

 

Απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού

Ο κατηγορούμενος, που είχε αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της απαγόρευσης συναναστροφής του με τις δύο ανήλικες και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, δηλώνοντας «θύμα» των δύο ανηλίκων κοριτσιών.

 

Το δικαστικό συμβούλιο, τον απάλλαξε από την κατηγορία του βιασμού, που του είχε απαγγελθεί.