MY KTEO

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Amy Milnes: H relationship coach μας δίνει 4 tips για να κάνουμε τη σχέση μας καλύτερη


H relationship coach, Amy Milnes μας αποκαλύπτει 4 αποτελεσματικά tips που θα κάνουν τη σχέση μας καλύτερη και θα την πάνε σε άλλο επίπεδο.

Μην περιμένεις να σε κάνει ευτυχισμένη ο σύντροφός σου
Η ευτυχία, είναι επιλογή και δεν είναι ανάγκη να εξαρτάσαι από κανέναν και τίποτα, ώστε να γίνεις ευτυχισμένη. Έτσι λοιπόν, μην περιμένεις να σε κάνει ευτυχισμένη ο σύντροφός σου, αλλά φρόντισε η ίδια να σε προσέχεις και να σε αγαπάς. 

Να ξέρεις την αξία σου αλλά και τα πιστεύω σου
Αν παραδείγματος χάρη είσαι κατά της συγχώρεσης σε μια απιστία, τότε πρέπει να ξέρεις ότι το να συγχωρήσεις κάποιον που δεν ήταν πιστός, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Πρέπει να ξέρεις την αξία σου, και να μην προδίδεις τα πιστεύω σου για κανέναν.

Δεν είναι μόνο το τι λες, αλλά και το τι κάνεις
Η Milnes τονίζει πως η επικοινωνία, δεν έχει να κάνει μόνο με το λεκτικό της είδος, αλλά και με τις πράξεις σου και βέβαια με την στάση σου σώματός σου. Το να είσαι εκεί για τον σύντροφό σου, δεν σημαίνει απλά ότι ακούς τα όσα σου λέει, αλλά το ότι έχει 100% της προσοχής σου και δεν βλέπεις ταυτόχρονα και τηλεόραση για παράδειγμα. 

Δείξε ποια είναι τα όρια σου
Ο συμβιβασμός, ο σεβασμός, η εκτίμηση αλλά και η σωστή επικοινωνία είναι μερικά από τα θεμέλια κάθε υγιούς σχέσης. Δείξε ποια είναι τα όριά σου, τι ανέχεσαι και τι όχι, αλλά μην ξεχνάς να κάνεις λίγο πίσω σε αυτά που δεν σε πειράζει και τόσο να δεχτείς. 


govastileto.gr