MY KTEO

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Την ανατροπή των σχεδίων της κυβέρνησης στα εργασιακά προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Χαλκίδα

 


Στην Εύβοια βρέθηκε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας. Το πρωί επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στα Πολιτικά. Εκεί συνομίλησε με τους εργαζόμενους και άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες τους. Συμφώνησε μάλιστα ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση που θα περιλαμβάνει την διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο κέντρο της Χαλκίδας. Περπάτησε στην οδό Αβάντων και είχε πολύ ενδιαφέρουσες συνομιλίες με εμπόρους και πολίτες της πόλης. 

Αμέσως μετά συμμετείχε στη σύσκεψη των σωματείων του Νομού στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας. Άκουσε τα προβλήματα των εκπροσώπων των Σωματείων, με τα εργασιακά να κυριαρχούν. Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι όταν αναλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα ανατρέψει τα σχέδια της παρούσας κυβέρνησης, αν έχουν γίνει νόμος του κράτους. Επίσης πολύς λόγος έγινε για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου Χαλκίδας και για το αβέβαιο μέλλον της ΛΑΡΚΟ. Στη σύσκεψη συμμετείχε επίσης και η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.