MY KTEO

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Βάκα: Ο Δήμος μας χαράζει ήδη μια δυναμική πολιτική για την ενίσχυση του Τουρισμού


Ανοίγει ο τουρισμός από αύριο και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μιλώντας στο Eviatop τονίζει πως ο Δήμος χαράζει ήδη μια δυναμική πολιτική για την ενίσχυση του Τουρισμού:

«Μετά το άνοιγμα της εστίασης, έρχονται άρσεις στον περιορισμό των μετακινήσεων και η επανεκκίνηση του Τουρισμού, δίνοντας μια μεγάλη ανάσα επανεκκίνησης της οικονομίας και της ανάπτυξης και στον Δήμο Χαλκιδέων.

Χαράζουμε ήδη μια δυναμική πολιτική για την ενίσχυση του Τουρισμού και, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, δεν παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας, που είναι η ανάδειξη του Δήμου μας σε προορισμό 4 εποχών και η Χαλκίδα σε μητρόπολη Τουρισμού για όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Μέσα από την προβολή με βίντεο, μηνύματα και αναφορές σε ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, την οργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, σύμφωνα πάντα με τους υγειονομικούς κανόνες, τη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, και την τήρηση των μέτρων προστασίας, συνεχίζουμε με αισιοδοξία την αξιοποίηση του τουριστικού μας προϊόντος.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή Τουρισμού, όπου θα αποφασιστεί το οριστικό πλάνο δράσεων για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2021.

Όλοι μαζί φορείς και πολίτες, από κοινού, μπορούμε να μετατρέψουμε το Δήμο Χαλκιδέων σε έναν από τους πιο ελκυστικούς και ασφαλείς προορισμούς.»