MY KTEO

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Κάτοικοι της παραλιακής οδού Δροσιάς Γάιδαρος: Παρακαλούμε την υπηρεσία καθαριότητας της Ανθηδώνος να φέρει άμεσα τουλάχιστον ένα ακόμη κάδο


Από την περιοχή «Γάιδαρος» στη Δροσιά η φωτογραφία που έστειλαν στο Eviatop οι κάτοικοι της παραλιακής οδού Δροσιάς Γάιδαρος.

Όπως αναφέρουν:

«Εδώ και ένα χρόνο η περιοχή "γάιδαρος" έχει μείνει με ένα κάδο απορριμμάτων αφού ο δεύτερος που υπήρχε παρελήφθη να επισκευαστεί ( είχε σπάσει ένα πόδι του). Από τότε χάθηκε με αποτέλεσμα ο ένας που έμεινε να μην επαρκεί και να ξεχειλίζει κάθε βδομάδα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Η περιοχή που εξυπηρετεί είναι πολύ μεγάλη και τώρα το καλοκαίρι που έρχονται και οι κάτοικοι των εξοχικών κατοικιών η κατάσταση θα επιδεινωθεί με σοβαρό κίνδυνο για την δημόσια υγεία στην περιοχή. Παρακαλούμε την υπηρεσία καθαριότητας της Ανθηδώνος ( που δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους τηλεφωνικά) να φέρει άμεσα τουλάχιστον ένα ακόμη κάδο, όπως επίσης και ένα κάδο ανακύκλωσης αφού ο κοντινότερος είναι τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο μακριά. 

Κάτοικοι της παραλιακής οδού Δροσιάς γάιδαρος.»

Το Eviatop επικοινώνησε με το Δήμο Χαλκιδέων και σύμφωνα με την ενημέρωση, το θέμα θα λυθεί άμεσα και θα τοποθετηθεί κάδος.