MY KTEO

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Παντρεύτηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα


Το επόμενο βήμα για την Ολγα Κεφαλογιάννη και τον σύντροφό της -σύζυγό της πλέον- Μίνωα Μάτσα. Η βουλευτής της ΝΔ με μια υπέροχη φωτό, με την ίδια να φορά νυφικό και το χέρι της με τη βέρα να μπλέκεται με εκείνο του συζύγου της, ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

«“Νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη". Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», έγραψε στη λεζάντα, ταγκάροντας τον Μίνωα Μάτσα.

Φυσικά, οι ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους στο Instagram ήταν δεκάδες μέσα σε λίγα λεπτά.


Η ιστορία αγάπης της Ολγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα
Από την αρχή της σχέσης τους, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αλλά διακριτικά ζευγάρια της πόλης.

Η αγάπη τους για την τέχνη και τον πολιτισμό είναι ένα από τα πολλά κοινά που έχουν, ενώ μερικές από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις που έκαναν ήταν στην Επίδαυρο, για να απολαύσουν αγαπημένες παραστάσεις.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, πλέον, Μίνωα Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες "αποκλείεται" και "ποτέ" , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Όσο για τη γνωριμία τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε αποκαλύψει πως ο συνθέτης δεν γνώριζε καν ποια είναι: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».


Πηγή: iefimerida.gr