MY KTEO

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Η Δέσποινα Βανδή καμαρώνει για το κατόρθωμα του γιου της, Γιώργου


Η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αρκετά χρόνια τώρα. Έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια της, έχουμε αγαπήσει και έχουμε χωρίσει. Είναι μια από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες, και μία γυναίκα που θεωρούμε εξαιρετικά όμορφη.

Στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας πέρυσι η Δέσποινα Βανδή ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με την κουζίνα και την δημιουργία διαφόρων πιάτων. Αλμυρά, γλυκά απ’ όλα είχε, είχε όμως και βοηθό. Βοηθό που έμαθε δίπλα στην καλύτερη και την ξεπέρασε κιόλας.

Αναφερόμαστε στον γιο της, και στην ιδιαίτερη σχέση που κι εκείνος δημιούργησε με την κουζίνα. Έχουμε δει τη Δέσποινα Βανδή να ανεβάζει συχνά τα λαχταριστά πράγματα που φτιάχνει ο γιος της, όμως αυτή τη φορά ήταν όλα ένα έπος. Η περήφανη μαμά καμάρωσε για τη δημιουργία του γιου της, κι εμάς απλά μας έτρεξαν τα σάλια.

Αναμενόμενη η αντίδρασή μας, μη μας κρίνεις. Ο Γιώργος έφτιαξε ένα φανταστικό –οπτικά τουλάχιστον- vegan cake, το οποίο από το λίγο που ξεχωρίσαμε είχε σοκολάτα και φράουλες και η Δέσποινα Βανδή «φούσκωσε» από υπερηφάνεια.

Αν κρίνουμε πάντως από το caption του story πρέπει να έγινε ανάρπαστο, γιατί κι εκείνη οριακά πρόλαβε να φάει.


www.queen.gr