MY KTEO

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Βάκα: Με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο πρέπει να αποτρέψουμε τέτοια εξέλιξη


 «Είναι βέβαιο ότι με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο πρέπει να αποτρέψουμε τέτοια εξέλιξη. Είχαμε τηλεφωνικά τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν οι εργασίες. Σίγουρα όμως αυτές οι διαβεβαίωσεις είναι απλές προφορικές και τίποτα παραπάνω δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα σχετικά με το σχέδιο εγκατάστασης διοδίων στην Εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου.

Είναι πραγματικά τραγικό με αυτό το οδικό δίκτυο που έχουμε στην Εύβοια και τη δινή οικονομική κατάσταση του Νομού να έρθει να προστεθεί οποιαδήποτε επιβάρυνση. Πρέπει να αντισταθούμε με κάθε τρόπο. Πρέπει να ζητήσουμε έγγραφες δεσμεύσεις για την μη εκτέλεση του έργου. Πρέπει να ζητήσουμε τη ματαίωση του έργου αυτού, με ανάλογη τροποποίηση των συμβάσεων. Να ματαιωθεί οριστικά το σχέδιο εγκατάστασης διοδίων στην Εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου.

Δηλώνουμε έτοιμοι για να αντισταθούμε με κάθε τρόπο. Ακόμα και οι εργοταξιακές δυνάμεις του Δήμου θα είναι σε ετοιμότητα, αν χρειαστεί σε ακραία περίπτωση, να αποτρέψουμε εκτέλεση των εργασιών.

Η ματαίωση κι όχι η απλή αναστολή της εγκατάστασης των διοδίων πρέπει είναι ο στόχος μας.»