MY KTEO

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Η μοναδική φωτό από τη βάφτιση της Μαρίνας με τους τρεις νονούς της


Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία από τη μυστική βάφτιση της μικρής κόρης της, που έγινε πριν πέντε χρόνια!

Και λέμε ακόμη μία, γιατί πριν μερικούς μήνες είχε δημοσιεύσει ακόμη μία με αφορμή την επέτειο γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο - που έκλεισαν πέντε χρόνια γάμου - που απεικόνιζε την παρουσιάστρια αγκαλιασμένη με τον Μάκη της και έλαμπαν από ευτυχία στη βάφτιση της κόρης τους! Ήταν μία φωτογραφία που έβγαλαν πριν πέντε χρόνια, τον Αύγουστο του 2015!
eleni menegaki nonoi marinas 11

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες και με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών της που βλέπαμε για πρώτη φορά. Αν δεν τις είδατε, μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν, υπήρχε και μία που ξεχωρίσαμε. Εκείνη που δείχνει τη μικρή Μαρινούλα στο πλευρό των νονών της και την αγκαλιά της μητέρας της.
Θυμόσαστε αλήθεια ποιοι ήταν οι νονοί της; Αν όχι, να σας θυμίσουμε ότι ήταν τα τρία της αδέρφια Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια.

Πολλά είχαν γραφτεί για τους νονούς της Μαρίνας, όμως την ημέρα της βάφτισης η Ελένη έκανε μόνη της την αποκάλυψη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Twitter, γράφοντας: "Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της".

mothersblog.gr