MY KTEO

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιό του από την Σίσσυ Χρηστίδου


Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α Τετ» μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί με το στομάχι του αλλά και στο διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν πολλά μαζί. Ήρθε και ένα πρόβλημα υγεία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι και ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ. Πέρασα στιγμές που πραγματικά δεν ήμουν καθόλου καλά, τις έχω δουλέψει αρκετά, δούλεψα και πολύ με τον εαυτό μου. Βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες. Τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον.

Προσπαθώ να ξαναγεννηθώ μέσα από αυτή την κατάσταση που όντως κάποια στιγμή με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά. Στην αρχή πήγα να μπω στη διαδικασία να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία, μετά βγήκα εντελώς και προσπάθησα να βρω το καλό που τελικά θα προκύψει από οποιαδήποτε απόφαση κρίνω πως είναι η καλύτερη.

Μιλήσαμε και με ειδικούς για το πως θα προσεγγίσουμε τα πράγματα για τα παιδιά. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά νιώθω ότι το καταλαβαίνουν σιγά σιγά και πλέον προσαρμόζονται εύκολα τελικά», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.


govastileto.gr