MY KTEO

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Νεφέλη Λιβεριάτου: Ερωτευμένη με γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας


Η πρωτότοκη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Νεφέλη Λιβιεράτου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στα προσωπικά της καθώς είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Λαρσινό, γιο του επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018 σε ηλικία 58 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, ο πρώην βολεϊμπολίστας κατάφερε να κλέψει την καρδιά της 21χρονης όμορφης Νεφέλης και μετρούν ήδη ένα χρόνο κοινής πορείας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και η χημεία τους έγινε αμέσως αντιληπτή.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου περνά αρκετά χρόνο στη Βρετανία, καθώς σπουδάζει στο Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Σπουδών στο Bath College. Αν και η αδελφή της, Δανάη, ασχολείται με το τραγούδι, εκείνη δεν φαίνεται να έχει κλίση προς τη μουσική.

Από την άλλη, ο 22χρονος Αλέξανδρος Λαρσινός έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γενεύη της Ελβετίας και συγκεκριμένα στο Geneva Business School και εργάζεται εδώ και τρία χρόνια στο Golden Yachts, όπου είναι συντονιστής προμηθειών. Έχει τελειώσει τη σχολή Μωραΐτη και από τα μαθητικά του χρόνια διακρίθηκε ως αθλητής στο βόλεϊ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο νεαρός εξελίχθηκε σε πλούσιο βολεϊμπολίστα, καθώς έπαιζε στην Α1 κατηγορία, ενώ ήταν παίκτης και της ελβετικής ομάδας Chenois Gevena. Παρόλο που η οικογένειά του έχει τον όμιλο Λαρσινός, ο ίδιος δεν έχει θελήσει μέχρι σήμερα να ασχοληθεί με το επιχειρείν.



govastileto.gr