MY KTEO

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς


Baby Boom! Μητέρα για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή! Συγκεκριμένα η Εύα Καϊλή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 42χρονη πολιτικός ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον πιο όμορφο τρόπο στο πλευρό του Ιταλού συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικό ΟΚ!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η Εύα Καϊλή κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, όμως τελευταία δημοσίευσε στο Instagram της κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από το ταξίδι τους στην Ιταλία, για τον γάμο προσώπου από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2020 η Εύα Καϊλή είχε δηλώσει στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τη μητρότητα: «Άργησα αλλά πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τη διακόπτεις»! Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Παύλο Σταματόπουλο αν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού είχε εξομολογηθεί: «Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία».

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Οκ το ζευγάρι μένει μόνιμα στην Αθήνα.


gossip-tv.gr