MY KTEO

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Eurovision 2021: "Μάγεψε" η Ελλάδα - Αποκαλύφθηκε το εύρημα


Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2021 αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την νίκη του Ντάνκαν Λόρενς με το τραγούδι "Arcade", το 2019.

Η Ολλανδία είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού 2020, προτού ακυρωθεί λόγω της πανδημίας. Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, ενώ η τελευταία φορά ήταν το μακρινό 1980. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Rotterdam Ahoy και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 18 και 20 Μαΐου και τον τελικό στις 22 Μαΐου 2021.

Τα βλέμματα όλων σήμερα ήταν στραμμένα στη 2η πρόβα της Ελλάδας, η οποία εντυπωσίασε. Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τη Stefania να χάνεται στην ονειρική πόλη που έχει φανταστεί ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός.

Τα αρχικά κοντινά πλάνα της Stefania, διαδέχεται μια χορογραφημένη αλληλουχία εικόνων και αισθήσεων, καθώς η νεαρή τραγουδίστρια χάνεται ανάμεσα σε κτήρια και δρόμους, αιωρούμενη στην κυριολεξία ανάμεσά τους.

Αρωγοί της σε αυτή την προσπάθεια οι τέσσερις χορευτές, οι οποίοι αν και δεν φαίνονται ολόκληροι, εκτελούν άψογα τη χορογραφία και γράφουν φανταστικά στο φακό μέσα από τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή. Οι χρωματισμοί εναλλάσσονται σε μωβ, ροζ και γκρι χρώματα δημιουργώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα παλέτα χρωμάτων που δένει με τη μοβ ολόσωμη φόρμα της Stefania.

Όπως γράφει ο OGAEGREECE, στη σημερινή πρόβα, τα ειδικά visual effects δούλεψαν στην εντέλεια προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο οπτικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με κάποια πλάνα που διορθώθηκαν.





News247.gr / EBU / ANDRES PUTTING