MY KTEO

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Eurovision 2021 Τελικός: Η Ιταλία είναι η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς! Χαμός με τη βαθμολογία


Eurovision 2021 Τελικός: Μέχρι και τελευταία στιγμή, τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν για το ποια χώρα θα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού και φυσικά η βαθμολογία για ακόμα μία χρονιά μετατράπηκε για λίγο σε... θρίλερ!

Τα μεγάλα φαβορί εδώ και πολύ καιρό ήταν η Μάλτα, η Ιταλία και η Γαλλία ενώ την πεντάδα, αρχικά τουλάχιστον και πριν οι eurofans δουν τις πρόβες των αποστολών, είχαν πολλές πιθανότητες να απαρτίζουν το Βέλγιο και η Ισλανδία.

Μόνο που μετά τις παρουσιάσεις των αποστολών σε Ά και Β' Ημιτελικό, σχεδόν όλα... άλλαξαν!

Εκεί που η Γαλλία είχε την πρωτοκαθεδρία και πολλοί θεωρούσαν πως θα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού με την Barbara Pravi στη υπέροχη μπαλάντα Voilà, ήρθαν τα πάνω κάτω λίγο πριν τον αποψινό τελικό.

Η Μάλτα με τη Destiny να τραγουδάει το 'Je Me Casse' ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί ενώ και η Ιταλία με τους Måneskin και το ροκ τραγούδι Zitti E Buoni διεκδικούσαν να... κλέψουν τη μεγάλη νίκη.

Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί ότι λίγες μόλις ώρες πριν τον τελικό, τα στοιχήματα ήθελαν πρώτη την Ιταλία, μετά τη Μάλτα και τρίτη τη Γαλλία.

Η ανατροπή ήρθε στις βαθμολογίες των χωρών με τη Γαλλία και την Ελβετία να κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών.

Τελικά, νικήτρια του φετινού 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision είναι η Ιταλία.

gossip