MY KTEO

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Ο Snik διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram


Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ημέρες κάποιες φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να περνούν μία κρίση στη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια και ο ράπερ είναι μαζί από τα μέσα του 2019 και μάλιστα, ζουν κάτω από την ίδια στέγη, σε μια πολυτελή μεζονέτα που έχουν νοικιάσει στη Νέα Πεντέλη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, εδώ και λίγες ημέρες το ζευγάρι δε μένει μαζί, καθώς η παρουσιάστρια έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στην Πεντέλη.

«Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό» λέει στο περιοδικό άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Snik έχει σβήσει όλες τις κοινές του φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Instagram, κάτι που ενισχύει τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ακολουθούνται ακόμα στα social media και η παρουσιάστρια διατηρεί ακόμα τις φωτογραφίες με τον γνωστό τράπερ στο προφίλ της.

 
govastileto.gr