MY KTEO

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Πανελλαδικές 2021: Αυτά είναι τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία


Με τα μαθήματα των αρχαίων ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), μαθηματικών (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας), συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών
Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Μαθηματικών
Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Βιολογίας

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Πέμπτη, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα). Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 πμ.

Υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις Πανελλήνιες εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Απαγορεύεται η είσοδος εντός του εξεταστικού κέντρου των Πανελληνίων (κτιριακό συγκρότημα και αύλειος χώρος) οποιουδήποτε άλλου εκτός των εξεταζομένων, των μελών και λοιπού προσωπικού των οικείων επιτροπών, του βοηθητικού προσωπικού και των επιτηρητών. Εξαίρεση από την απαγόρευση αυτή επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση παροχής έκτακτης τεχνικής ή ιατρικής βοήθειας μετά από σχετική πρόσκληση της επιτροπής. Επίσης, απαγορεύεται η γνωστοποίηση των θεμάτων σε οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.



thetoc.gr