MY KTEO

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Δωρεά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου «ΑΜΚΕ Αιγέας» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καθενών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Ο κ. Γεώργιος Ψαθάς, Δήμαρχος του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ», στο διαχειριστή της κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και την κα. Ειρήνη Βαρνά, υπεύθυνη Συντονισμού και Διαχείρισης δωρεών του ιδρύματος, για την απόφαση τους, να προσφέρουν υλικοτεχνικό εξοπλισμό ύψους 26.000,00 € για τις ανάγκες βελτίωσης των υπηρεσιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καθενών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.




Το Κοινωφελές Ίδρυμα προέβη στη συγκεκριμένη δωρεά κατόπιν αιτήματος της υπαλλήλου της βιβλιοθήκης κας Μαρίας Αναστασίου και περιλαμβάνει καινούργιους υπολογιστές, πολυμηχανήματα, βιβλιοστάσια, έπιπλα, ενεργειακά κουφώματα, τοποθέτηση γυψοσανίδας και φωτισμού.

Η αξιόλογη αυτή δωρεά, στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, εκφράζει την αναγνώριση του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου απέναντι στο ρόλο που διαδραματίζει η βιβλιοθήκη προς τη τοπική κοινωνία, μετατρέποντας τη σε σύγχρονο πυλώνα γνώσης και πολιτισμού, ικανή να ανταποκριθεί στα δεδομένα της εποχής.