MY KTEO

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της


Μια τρισευτυχισμένη νέα μαμά είναι τις τελευταίες ώρες η Μαρία Ηλιάκη, που το μεσημέρι της Δευτέρας (31/5) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

It's a girl
Η παρουσιάστρια που καθ΄όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν είχε αποκαλύψει ποτέ το φύλο του μωρού, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Έτσι, τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογένειας, χωρίς να βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στο σπίτι με τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Να αναφέρουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό με καισαρική, στην κλινική που εργάζεται ο αγαπημένος της και γυναικολόγος, στη Ζυρίχη. "Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες. Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό" είπε ο Στέλιος Μανουσάκης στη "Φωλιά των ΚουΚου" το πρωί της Τρίτης.

Η νέα μαμά λοιπόν, μια μέρα μετά τη γέννα, έκανε και το πρώτο post της στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Πρόκειται για μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, με την υπέροχη θέα που απολαμβάνει από το δωμάτιό της, αλλά και χαρούμενα ροζ μπαλόνια που "φανερώνουν" και το φύλο του μωρού.



Missbloom.gr