MY KTEO

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Όλη η αλήθεια για τον γάμο Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου – Πότε παντρεύεται το ζευγάρι;


Εμείς αρχικά οφείλουμε να ευχηθούμε «με το καλό» ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Πάμε τώρα να δούμε τι έχει συμβεί με τις ημερομηνίες και πότε τελικά θα γίνει ο γάμος τους.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (3-06) κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο γάμος των δυο εξαιρετικών ηθοποιών γίνεται την Παρασκευή (4-06) και μάλιστα σε κλειστό κύκλο σε κάποιο νησί.

Λίγο αργότερα ήρθε η διάψευση από την μητέρα του ηθοποιού, την πρωταγωνίστρια της σειράς Αγγελική, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Με ένα ποστ της στο Instagram διέψευσε την είδηση με πολύ ωραίο τρόπο ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το γύρισμα του γάμου του τηλεοπτικού της γιου, Δημήτρη (Πάνου Βλάχου) και σχολίασε με τη λεζάντα:

«Ναι.. παντρεύεται ο γιός μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιός παντρεύεται, ο Δημήτρης.».

Πέρα από το ωραιότατο spoiler που μας έδωσε η ηθοποιός, αποκάλυψε παράλληλα πως δεν ισχύει η είδηση για γάμο του γιού της με την πανέμορφη σύντροφό του, την τηλεοπτική «Δρόσω» των Άγριων Μελισσών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει καταμεσής του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο, όπως αρχικά είχε γραφτεί και όχι αύριο.

Για την ώρα δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε αν θα γίνει σε νησί, δηλαδή τον τόπο καταγωγής της ηθοποιού ή θα γίνει σε κάποιο άλλο μέρος. Το ζευγάρι έχει μιλήσει πολλές φορές για την επιθυμία του να επισημοποιήσει τη σχέση του.

«Υπάρχει στα σχέδια μας ο γάμος, το συζητάμε, το θέλουμε. Δεν ξέρουμε το πότε και το πού. Παίζει πάρα πολύ ο Covid σε όλο αυτό, στο πώς και τι. Έχω κάνει πρόταση γάμου, δεν έγινε παραδοσιακά», είχε δηλώσει ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού με την Δανάη Μιχαλάκη σε πρόσφατες δηλώσεις της να λέει:

«Αφήστε με πρώτα να το κάνω (γέλια). Το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν ξέρω αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πότε θα παντρευτούμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και θα το χαρούμε. Όσο για τη δέσμευση, δεν σε φοβίζει όταν συναντήσεις τον άνθρωπό σου. Και με εμένα και τον Γιώργο η μία τρέλα συνάντησε την άλλη..», είχε πει.


gossip-tv.gr