MY KTEO

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ψήφισμα ΔΣ Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για το θάνατο του πρώην προέδρου του Δ.Σ του Δήμου Μεσσαπίων Νικολάου Βαλαή


“Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η κοινωνία των Ψαχνών αποχαιρετά σήμερα τον Νικόλαο Βαλαή, ένα άξιο τέκνο που υπηρέτησε τον τόπο και την Αυτοδιοίκηση, στην οποία αφιερώθηκε με όραμα συνέπεια και ήθος.

Ο Νικόλαος Βαλαής έδρασε σε όλη του τη ζωή και σε όλα τα επίπεδα (επαγγελματικά, κοινωνικά, οικογενειακά) με τρόπο υποδειγματικό. Με την αξιοπρεπή και συνεπή προσωπική του διαδρομή, πάντα ενταγμένη στη συλλογική δράση, άφησε το δικό του στίγμα προσφοράς στην τοπική κοινωνία και κέρδισε το σεβασμό όλων.

Ο Νικόλαος Βαλαής αγάπησε τα Ψαχνά, κέρδισε την καταξίωση στον αγώνα της ζωής και θα παραμείνει στη μνήμη μας και την καρδιά μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Διρφύων Μεσσαπιων αφού έλαβε υπόψη, την παρουσία του θανόντος στα κοινά, τους αγώνες, το ήθος, την εργατικότητα, την ευγένεια και την συνολική του προσφορά στον τόπο.

Αποφασίζει ομόφωνα

Να παραστεί το Δημοτικό Συμβούλιο στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.

Να εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών στην οικογένεια του θανόντος.

Να κατατεθεί στέφανος στη σορό του εκλιπόντος .

Το ψήφισμα αυτό να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Αντιπροσωπεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της περιοχής, αποχαιρετούμε με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό το Νικόλαο Βαλαή .

Η προσωπική του αξιοπρέπεια, το πολιτικό του ήθος και η αφοσίωσή του στον τόπο, αποτελούν για εμάς παρακαταθήκη που οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε.

Καλό σου ταξίδι, Νίκο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης των Ψαχνών που θα σε σκεπάσει”.