MY KTEO

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ: Έκθεση με τα έργα όλων των μαθητών του Δήμου


Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ του ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, στο πλαίσιο των  προγραμματισμένων εκδηλώσεων, για τον εορτασμό της επετείου για τα 200 χρόνια  από την Εθνική Παλιγγενεσία, διοργάνωσε μαθητικό Διαγωνισμό, σε όλα τα  σχολεία του Δήμου που ξεκίνησε από την 25η Μαρτίου και ολοκληρώνεται την 25η Ιουνίου περιλαμβάνοντας ζωγραφική, αφίσα και ποίημα.

Ο σκοπός του Διαγωνισμού είναι διττός, να συνειδητοποιήσουμε ότι η ιστορία μας,  βρίσκεται γύρω μας και πως χρειάστηκαν πολλοί αγώνες και θυσίες για την  ελευθερία μας, αλλά και για να τιμήσουμε με τον τρόπο αυτό, όλους όσους  αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της πατρίδας μας .

Για το λόγο αυτό σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την Έκθεση και να  θαυμάσετε τα έργα όλων των μαθητών του Δήμου, που αποτύπωσαν με τον δικό  τους τρόπο το πώς αντιλαμβάνονται την ιστορία της Ελλάδας. Η Έκθεση θα ξεκινήσει 30/6/2021, όπου θα γίνει και η βράβευση των καλύτερων  έργων από ειδική επιτροπή και θα ολοκληρωθεί 10/7/2021, στα Διατηρητέα Κτίρια των Ψαχνών και σε όλη τη διάρκεια της θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα  μέτρα ασφαλείας.

 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 17:00 μ.μ έως 22:00 μ.μ 

ME EKTIΜΗΣΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΥΤΑΛΑ ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ