MY KTEO

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου


Τακτική  συνεδρίαση   του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας  του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα  του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr,  την Δευτέρα,  7 –Ιουνίου- 2021 με ώρα έναρξης  18:30 μ.μ:

1.         Λήψη απόφασης περί καθορισμού  των χώρων  και του ανταλλάγματος μεταβίβασης  του δικαιώματος  απλής χρήσης  αιγιαλού –παραλίας  σε τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης για τους έχοντες το δικαίωμα  χρήσης  άνευ δημοπρασίας (όμοροι) και με δημοπρασίας,  λήξης 31-12-2022.

2.         Λήψη απόφασης περί ανανέωση λειτουργιάς γραφείων ανταποκριτών ΟΑΕΔ στην Κοινότητα Αλιβερίου και στην Κοινότητα Κύμης.

3.         Λήψη απόφασης περί αποδοχής δακοκτονίας έτους 2021.

4.         Λήψη απόφασης περί συγκρότηση επιτροπής εκτίμησης ακινήτων και κινητών για την εκμίσθωση, εκποίηση, ανταλλαγή, αγορά και μίσθωση κινητών και ακινήτων για το έτος 2021.

5.         Λήψη απόφασης περί έγκρισης χορήγησης χρηματικών βοηθημάτων σε απόρους δημότες λόγω έκτακτων και σοβαρών αναγκών.

6.         Συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα στο εργοτάξιο Μεντουλίου.( Αίτημα της μείζονος και της ήσσονος αντιπολίτευσης).

Ο Πρόεδρος

Ζέρβας Γεώργιος