MY KTEO

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Συνάντηση με τον Κελαϊδίτη

 


Την   Δευτέρα   26/5/2021  πραγματοποιήθηκε  συνάντηση  μεταξύ του κ. Κοτρογιάννη Ιωάννη, Προέδρου της  Τοπ.  Διοίκησης του 9ου  Π.Τ.  Ανατολ.  Στερεάς  του  Ο.Ε.Ε. ,του κου Βέττα Γεώργιου και κου Μουτουσίδη Στέφανου,  Προέδρου της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας, με  τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κο Κελαϊδίτη Γεώργιο.

            Στη συνάντηση συζητήθηκαν  θέματα και προτάσεις  που  αφορούν την υλοποίηση του Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ( ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών  επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Πανδημία. Οι δύο βασικές προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν οι εξης :

-           ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ. Οι δικαιούχοι της ενίσχυσης της παρούσας Δράσης απαλλάσσονται από την υποχρέωση προσκόμισης αποδεικτικού φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για την είσπραξη της ενίσχυσης

-           ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. Όταν επιτρέπεται η εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος για την τήρηση των ειδικών προϋποθέσεων συμμετοχής στη δράση, από τα ήδη υποβληθέντα δικαιολογητικά, όποια πιθανή έλλειψη δικαιολογητικού, να μην καθιστά την αίτηση απορριπτέα, (Παράδειγμα: Έχουν υποβληθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, και δεν έχει υποβληθεί ο ΠΙΝΑΚΑΣ Ε4 ΕΠΙΘ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ Συνεπώς βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα για τις μονάδες εργασίας.