MY KTEO

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Τανιμανίδης: Τα δάκρυά του έξω από το μαιευτήριο – Περιγράφει την πιο όμορφη στιγμή με τα δίδυμα


Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος περιέγραψε την πιο όμορφη στιγμή με τα κορίτσια τους!

Ο Σάκης Τανιμανίδης , ο οποίος είναι ένας τρισευτυχισμένος μπαμπάς είπε: «Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!» και δάκρυσε ο παρουσιαστής.

Η Χριστίνα Μπόμπα από την άλλη και εκείνη συγκινημένη, είπε: «Πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου τις έδωσαν και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

Και ο χαζομπαμπάς Σάκης είπε: «Με τρεις γυναίκες στο σπίτι θέλω να λιώνω σαν βούτυρο στο πάτωμα! Τρελαίνομαι, τις αγαπάω, πεθαίνω»!


Gossip-tv.gr