MY KTEO

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Βίκυ Βολιώτη: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της - Δείτε πόσο μεγάλωσε


Στην Επίδαυρο βρέθηκαν η Βίκυ Βολιώτη και η κόρη της το Σαββατοκύριακο και η ηθοποιός, μετά από καιρό, για να παρακολουθήσουν μαζί τους Ιππείς του Αριστοφάνη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία της μικρής Άννας.

Η Άννα φορά ένα γαλάζιο καλοκαιρινό φόρεμα και ποζάρει δίπλα στην χαρούμενη και χαμογελαστή μαμά της λίγο πριν αρχίσει η παράσταση. Κάποιος από τους φίλους τους, τις απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό και η διάσημη μαμά έσπευσε να δημοσιεύσει την σπάνια αυτή φωτογραφία.

"Με την ωραιότερη παρέα στο ωραιότερο θέατρο του κόσμου! #daughter #mum #together #love #happy # theater #epidavros #performance"

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν τη Άννα πέντε χρόνια πριν. Το κοριτσάκι είναι από την Αιθοπία και τότε ήταν μόλις 8 μηνών.

Λίγους μήνες αργότερα, η Άννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα, με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες της κορούλας της στο Instagram, είναι ελάχιστες.


mothersblog.gr