MY KTEO

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Δ.Ι.Ε.Κ. Χαλκίδας: Θα λειτουργήσει η ειδικότητα «ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ» - Ευχαριστίες της Διεύθυνσης στους συνεργάτες της ειδικότητας

C:\Users\USER\Pictures\ΙΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - μεγαλο.jpg

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Χαλκίδας στα πλαίσια του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου που θα έχουν στη διάθεσή τους οι τελειόφοιτοι του σχολικού έτους 2020-2021 στα δημόσια Ι.Ε.Κ, (ΦΕΚ 2428/7-6-2021), θα λειτουργήσει η ειδικότητα  «ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ» (15 ΘΕΣΕΙΣ). 

Η Διεύθυνση του Ι.Ε.Κ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Υπουργείο Υγείας που πρώτο αναγνώρισε την ανάγκη ίδρυση της ειδικότητας στον νομό μας και μας έδωσε την ευκαιρία πριν τρία χρόνια να είμαστε από τα πρώτα ΙΕΚ που την οργανώσαμε. Επίσης ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ Ευβοίας, καθώς  και τον κο Νικόλαο Κόκκο (τον τότε υπεύθυνο ΕΚΑΒ των Ν. Ευβοίας και Ν. Βοιωτίας) για τις τεχνικές του συμβουλές και την υλικοτεχνική υποδομή. Κυρίως όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές - γιατρούς στις πρώτες βοήθειες, που με την άρτια εκπαίδευσή τους παρείχαν και παρέχουν υψηλά επίπεδα κατάρτισης  στους αυριανούς διασώστες.