MY KTEO

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Κάνηθος: Πολίτης ζητάει και άλλους κάδους


Και άλλους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης στην οδό Αμφιδάμαντος και στην πλατεία Κανήθου ζητάει ο κάτοικος της περιοχής Κώστας Σιγανός. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε αναφορά του στο Δήμο Χαλκιδέων, την οποία κοινοποίησε ο κ. Σιγανός στο Eviatop,  από τη διασταύρωση της οδού Αμφιδάμαντος με την οδό Ποσειδώνος, την πλατεία της Κανήθου, μέσα στην οδό Αμφιδάμαντος και μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Απόλλωνος (τέσσερα τετράγωνα συν η πλατεία απόσταση περισσότερα από 350 μέτρα) υπάρχουν δύο κάδοι απορριμμάτων και ένας ανακύκλωσης. 

Σε όλη την πλατεία Κανήθου δεν υπάρχει κανένας κάδος (μόνο ένας μικρός κατοικίας στην αρχή της οδού Αθανασίου Διάκου). Επίσης επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή από την πλατεία φέρνει με μηχανάκια και πετάει τα σκουπίδια του σ’ αυτούς τους δύο κάδους (οι σακούλες είναι κλεισμένες από πάνω με καφέ κολλητική ταινία)στην οδό Αμφιδάμαντος 71. 

Αποτέλεσμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γεμίζουν. Ο κ. Σιγανός, παρακαλεί την αρμόδια υπηρεσία να τοποθετήσει άλλους δύο κάδους (έναν απορριμμάτων και έναν ανακύκλωσης) επί της οδού Αμφιδάμαντος 65 ή κάπου αλλού επάνω στην πλατεία Κανήθου, όπου δεν υπάρχει κατοικήσιμη οικία.