MY KTEO

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με το γατάκι της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα!


Η παρουσιάστρια ξύπνησε και απόλαυσε τον πρωινό ήλιο παρέα με το fluffy γατάκι της. Το πρωινό ξύπνημα σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κάθε μέρα δεν είναι ίδια, έχεις πολλά στο μυαλό σου και δε θα ξυπνάς πάντα με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο στόμα σου.

Οι no makeup photos των celebrities
Ειδικά οι celebrities, συνηθίζουν να ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες, στις οποίες, ακόμα κι αν είναι νωρίς το πρωί, εμφανίζονται βαμμένες και απαστράπτουσες. Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει παρεκκλίνει από αυτήν τη συνήθεια και η φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα το πιστοποιεί για άλλη μία φορά.

Φυσικά και η Ελένη είναι μία πολύ λαμπερή γυναίκα που δε χρειάζεται υπερβολές για να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά, όμως, δεν το κάνουν πολλές διάσημες, οπότε είναι αναμενόμενο να προξενεί εντύπωση όταν συμβαίνει.

Η πρωινή φωτογραφία στον ήλιο
Η παρουσιάστρια, πάντως, ξύπνησε με όρεξη να απολαύσει τον πρωινό ήλιο. Βγήκε έξω, κάθισε στο έδαφος και πόζαρε στο φόντο. Δεν ξέρεις ποια έκλεψε περισσότερο τις εντυπώσεις, βέβαια. Εκείνη ή η fluffy γατούλα που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

queen.gr