MY KTEO

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ο Γιάννης Μαραγκός για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας


Ο εμπορικός σύλλογος Χαλκίδος διαχρονικά έχει επιτελέσει πολύ σημαντικό έργο για τα εμπορικά καταστήματα της πόλης και όχι μόνο.

Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πολλά θετικά αλλά και αρνητικά για τον Ε.Σ.Χ.

Αυτή την ώρα σε μία δύσκολη καμπή για τα εμπορικά καταστήματα και την επιχειρηματικότητα οφείλουμε να κρατήσουμε μόνο τα θετικά και να προχωρήσουμε μπροστά.

Τη συγκεκριμένη στιγμή θέλουμε έναν δυναμικό εμπορικό σύλλογο στην πρώτη γραμμή των δίκαιων  διεκδικήσεων.

Δεν είναι η ώρα του απολογισμού για να κρίνουμε τους νυν ή πρώην υποψηφίους είναι η στιγμή που πρέπει να τους επιβραβεύσουμε για την επιλογή τους να αφιερώσουν ανιδιοτελώς τον προσωπικό τους χρόνο για το καλύτερο δυνατό των επιχειρήσεων της πόλης.

Για όλους εμάς.

Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω έχει σχηματιστεί ένα αξιόλογο ενιαίο ψηφοδέλτιο από καταξιωμένους,  επαγγελματίες του χώρου που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας.

Η επιλογή της προσφοράς τους και μόνο αξίζει τα συγχαρητήριά μας. Γεννά όμως και τη προσδοκία της σύσσωμης συμμετοχής μας στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου.

Την Πέμπτη 10/06/21 οφείλουμε όλοι μας να αφιερώσουμε δέκα  λεπτά από το χρόνο μας συμμετέχοντας στην εκλογική τους διαδικασία για ενα μεγάλο και δυναμικό Εμπορικό Σύλλογο.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους καθώς επίσης δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους την επόμενη μέρα.