MY KTEO

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Κίνηση ανθρωπιάς από την οικογένεια του

 



Σαράντα ημέρες χωρίς τον Γιάννη Καζανόπουλο, λόγω της Covid-19. Αυτό ήταν το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε η οικογένειά του, προκειμένου να ολοκληρώσει τον τρόπο που επέλεξε να τιμήσει την μνήμη του. Με μία κίνηση εφάμιλλη του χαρακτήρα του. Ενός ανθρώπου, που με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά για την πόλη και τον Δήμο του, εργάστηκε σε αυτόν 38 ολόκληρα χρόνια. Κάνοντας μία δωρεά στο όνομά του, τα συγγενικά του πρόσωπα προσφέρουν ιατρικό εξοπλισμό στην κλινική Covid του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου και αρχικά νοσηλεύτηκε για περίπου ένα μήνα.

Με χρήματα που δωρίστηκαν στην τελετή της κηδείας του, αλλά και της ίδιας της οικογένειας, αγοράστηκε μία μάσκα BiPAP για τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν πνευμονολογικά προβλήματα λόγω της νόσου. Από σήμερα η μάσκα τέθηκε στη διάθεση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου. Ελπίδα της οικογενείας: Nα βάλει το δικό της «λιθαράκι» στην καταπολέμηση της πανδημίας.
Ευχή της: Να μην «φύγουν» άλλοι συνάνθρωποί μας από κορωνοϊό, όπως ο κύριος Γιάννης.
Στην φωτογραφία ο μεγαλύτερος γιος του, Κωνσταντίνος Καζανόπουλος προσφέρει τη μάσκα στο νοσοκομείο, παρουσία της επιμελήτριας πνευμονολογίας, Μαρίας Κυτίνου και της ειδικευόμενης παθολόγου, Δήμητρας Πεπονάκη.