MY KTEO

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Σοφία Καρβέλα: Η tb φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στην Άννα Βίσση

 

Μαμά και κόρη στα καλύτερά τους. Δε συμφωνείς;
Μεγάλωσα με την Άννα Βίσση. Η φωνή της ακουγόταν σε κάθε ραδιόφωνο της εποχής. Τα CD πωλούνταν τότε σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα και όλοι βρίσκονταν να ξέρουν τα τραγούδια της, ακόμα κι αν η τραγουδίστρια δεν ανήκε στις top επιλογές τους.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της χώρας. Η γυναίκα που έχει καταφέρει με το ταλέντο της και τη δυναμική της προσωπικότητα να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που σου έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα της φράσης «Ελληνίδες τραγουδίστριες».

Η Σοφία Καρβέλα και η οικογένειά της
Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τις εντυπώσεις έχει κλέψει η κόρη που έχει με τον Νίκο Καρβέλα, Σοφία. Την ξέρεις, την αγαπάς, την ακολουθείς και πλέον έχει μετατραπεί σε μία από τις διαδικτυακές σου φίλες.

Εκείνη με τη σειρά της είναι παντρεμένη με τον Θανάση Πανουργιά, με τον οποίο ζουν μόνιμα στην Αμερική με τα δύο τους παιδιά, τον Νινίκο και τον Νέστορα. Η οικογένεια μοιάζει να είναι πολύ δεμένη και δε χρειάζεσαι παρά μία γρήγορη βόλτα στο Instagram για να το πιστοποιήσεις.

Η tb φωτογραφία
Εκεί είναι που η Σοφία έκανε repost μία αξιολάτρευτη φωτογραφία από μία fan page της μαμάς της στην οποία ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και υπό τη συντροφιά της Άννας Βίσση.




queen.gr