MY KTEO

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ, ΕΥΒΟΙΑΣ: Συμμετέχουμε στη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 29/07 20:30 στη Λάρυμνα


Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ εδώ και περισσότερο από 1,5 χρόνο δίνουν έναν παλικαρίσιο αγώνα ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για ξεπούλημα της επιχείρησης. Ο αγώνας αυτός αφορά όλη την εργατική τάξη γιατί είναι ενάντια στην επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, αφορά όλο το λαό γιατί η ΛΑΡΚΟ είναι πλούτος της χώρας μας που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας και όχι για τα συμφέροντα των λίγων.

Το Συνδικάτο μας από την πρώτη στιγμή στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων, συμμετείχαμε στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα, στη μεγάλη συγκέντρωση στη Χαλκίδα, στηρίζαμε με κάθε τρόπο τις δράσεις που αναπτύχθηκαν, εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας.

Η Συναυλία Αλληλεγγύης που πραγματοποιείται με τη στήριξη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου είναι μία ακόμα αγωνιστική δράση και το Συνδικάτο μας θα βρίσκεται εκεί.

Καλούμε τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου στην Εύβοια να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στην Συναυλία Αλληλεγγύης.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 – 20:30 – ΛΑΡΥΜΝΑ (ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ