MY KTEO

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Αρτάκη:Αναβάλλεται το 2ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών Γεύσεων

 


Ο Σύλλογος Απανταχού Αρτακηνών-Κυζικηνών σας ενημερώνει με την παρούσα ανακοίνωση ότι το 2ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών Γεύσεων, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί  περί τα μέσα Ιουλίου, αναβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως όλοι γνωρίζετε, το 1ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών Γεύσεων που διεξήχθη τον Ιούλιο του 2019 στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης, αποτέλεσε μια εκδήλωση-σταθμό για την πόλη μας, με πάνω από 10.000 επισκέπτες να ανταποκρίνονται και να αγκαλιάζουν αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Δυστυχώς όμως και φέτος οι συνεχιζόμενες εξελίξεις εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19 και κατά συνέπεια οι ειδικοί κανόνες που διέπουν τη διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω του σοβαρού ζητήματος δημόσιας υγείας που εξακολουθεί να υφίσταται, δε μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή του πολυαναμενόμενου γαστρονομικού τριήμερου.

Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε πως το 2ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών Γεύσεων θα είναι κοντά σας σε μελλοντικό χρόνο, όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη συμπαράστασή σας.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Σμαρώ Ψαθέρη-Μιμίκου