MY KTEO

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Στις εκθέσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Την έκθεση φωτογραφίας της κ. Ρούλας Παπαζήση με τίτλο «Το σχολείο στον χωροχρόνο» και τη βιωματική εικαστική εγκατάσταση με αφιέρωμα στον δάσκαλο Χρήστο Κεβρεκίδη του εικαστικού κ.

Γιώργου Κεβρεκίδη, που φιλοξενούνται στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης, στο πλαίσιο του 5ου bioMechanical Festival, επισκέφθηκε την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Νέας Αρτάκης Μπάμπη Κώσταρο και την Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Νέας Αρτάκης Σοφία Στυλιανίδη.



«Συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες, τη Διευθύντρια, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς κι όλους τους συντελεστές, για το όμορφο ταξίδι στον χρόνο και την ιστορία των δημοτικών σχολείων της Νέας Αρτάκης. Οι μνήμες, μέσα από τη φωτογραφία, τα βιβλία, τα θρανία και τις αφηγήσεις, συγκινούν και διδάσκουν. Μεταφέρουν με τον πιο νοσταλγικό τρόπο τον βαρύ πολιτισμό και την ιστορία του τόπου, ενώνοντας το χθες με το σήμερα, μέσα από τη γνώση και τη διαρκή προσπάθεια για ένα καλύτερα αύριο.» , δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.