MY KTEO

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη και την επέτειο του γάμου τους


Ιδιαίτερη μέρα ήταν το Σάββατο για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Από τη μία η Κάτια έχει τα γενέθλιά της, από την άλλη το ζευγάρι έχει κι επέτειο γάμου, καθώς οι δυο τους συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου.

Ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για τη γυναίκα της ζωής του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατάει ένα μπουκέτο με Ηλίανθους.

Ο ίδιος απευθυνόμενος στην Κάτια Ζυγούλη έγραψε στη λεζάντα: «Κάποιοι λένε πως οι Ηλίανθοι συμβολίζουν την πίστη και την αφοσίωση. Άλλοι πως εκφράζουν τη μακροβιότητα, το σθένος και την καλοτυχία. Εγώ σε αυτούς βλέπω εσένα Ήλιε μου, πάντα φωτεινή, γεμάτη χρώμα και ενέργεια. Η αγάπη μου για σένα πάντα θα ανθίζει και θα σε ακολουθεί, όπως οι Ηλίανθοι ακολουθούν το φως».


Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (γενν. 21 Απριλίου 2016), ενώ παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη.


govastileto.gr