MY KTEO

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης για το μεταναστευτικό: Η κυβέρνηση κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί ελπίζοντας ότι δεν θα τις εμφανιστούν. Ε, λοιπόν θα τις εμφανιστούν! (βίντεο)


«Η κυβέρνηση κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί ελπίζοντας ότι δεν θα τις εμφανιστούν. Ε, λοιπόν θα τις εμφανιστούν και θα είναι χειρότερα και για τις τοπικές κοινωνίες» δήλωσε μιλώντας και στην κάμερα του eviatop ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Χατζηγιαννάκης,

σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της επίσκεψης των ευρωβουλευτών Κώστα Αρβανίτη, Sira Rego και Cornelia Ernst, αρχικά στη Δομή Φιλοξενίας της Ριτσώνας και έπειτα στη Χαλκίδα. «Η κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα» επέμεινε ο βουλευτής και σημείωσε ότι αντιθέτως προωθείται το νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, "αντί πινακίου φακής", που θα εξαργυρώνεται για να κάνει αποθήκες ψυχών τις χώρες υποδοχής. «Αυτό δεν είναι σοβαρό, ούτε ανθρωπιστική λογική έχει, ούτε βέβαια λύνει το πρόβλημα» κατέληξε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.