MY KTEO

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Δείτε τις συνήθειες των ζευγαριών που κάνουν τέλειο σεξ


Υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που έχουν κάποια ζευγάρια που έχουν καλή σεξουαλική ζωή.
Παρακάτω θα δείτε μερικές από αυτές, οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν και στη δική σας σχέση.

1. Συζητούν πάντα τις ανάγκες τους στο σεξ. Αν θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο ή τους λείπει κάτι θα το πούνε στον σύντροφό τους.

2. Δεν ασχολούνται με την τεχνολογία όταν βρίσκονται στο κρεβάτι. Το κινητό και ο υπολογιστής αποπροσανατολίζουν και καλό είναι να μην τα παίρνετε μαζί σας στο κρεβάτι.

3. Κάνουν συχνά σεξ εκτός κρεβατιού. Δεν τους αρέσει η ρουτίνα και προσπαθούν πάντα να την αλλάζουν.

4. Βρίσκουν πάντα χρόνο για σεξ. Δεν είναι απαραίτητο μόνο να σου αρέσει το σεξ με τον σύντροφό σου, πρέπει να φροντίζεις να βρίσκετε χρόνο για να κάνετε σεξ όσο το δυνατόν συχνότερα.

5. Κοιμούνται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα ζευγάρια που κοιμούνται κοντά ο ένας στον άλλον κάνουν συνήθως καλό σεξ.

6. Συνεχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όσα χρόνια και αν περάσουν. Τα ραντεβού είναι σημαντικά για αυτούς γιατί τους βοηθούν να διατηρούν τη σχέση τους σε υγιή επίπεδα.

7. Είναι ανοιχτοί στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να αλλάζουν τη ρουτίνα τους στο σεξ. Δεν μένουν σε μια συγκεκριμένη ρουτίνα για όλη τους τη ζωή αλλά προσπαθούν ανά διαστήματα να δοκιμάζουν κάτι καινούριο.


govastileto.gr