MY KTEO

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Πώς να τον κάνω να με κυνηγήσει;


Είμαστε πολύ υπέρ του να αναλαμβάνουν οι γυναίκες τον ρόλο του “κυνηγού” στις σχέσεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μερικές φορές δεν θες να επιστρέψουν τα πράγματα στους πιο… παραδοσιακούς ρόλους.

Μπορεί να θέλεις να νιώσεις κι εσύ ότι είσαι το αντικείμενο του πόθου του. Ή μπορεί απλά να έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν καταλαβαίνει από μηνύματα και σινιάλα, και ήρθε η ώρα να τον κάνεις να σε προσεγγίσει από μόνος του.

Τι να κάνεις:

1. Πίστεψε στον εαυτό σου. Nιώσε ότι είσαι πραγματικά μια γυναίκα που αξίζει πολλά κι αν την κατακτήσει κάποιος θα έχει κερδίσει έναν... θησαυρό. Πίστεψε δηλαδή στον εαυτό σου, ανέβασε ενέργεια κι αυτό θα το εκπέμψεις.

2. Να μην είσαι πάντα διαθέσιμη. Αυτό θέλει μια διαχείριση, ανάλογα με τον τύπο του άντρα που έχεις απέναντί σου. Γιατί αν ο αγαπημένος σου είναι λίγο φοβισμένος, πάρει το θάρρος να σου ζητήσει να βγείτε και του πεις "όχι δε μπορώ", θα καταρρακωθεί οπότε δεν θα το επαναλάβει. Μπορείς παρόλα αυτά να του πεις «θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά έχω μια υποχρέωση με την τάδε (όνομα)... όμως αύριο ή μεθαύριο αν μπορείς κι εσύ, θα χαρώ πολύ να τα πούμε». Στον άντρα κυνηγό, δεν χρειάζεται να δώσεις τόσες εξηγήσεις. Θα του πεις πως δεν μπορείς γιατί πρέπει να πας στο τάδε (μέρος)... και να μιλήσετε άλλη φορά. Βλέπεις τη διαφορά στην αντιμετώπιση των δυο αντρών;

3. Να μην τον κυνηγάς εσύ.

4. Να είσαι καλή παρέα. Μια γυναίκα που γελάει με τα αστεία του άντρα που τη συνοδεύει, τον κοιτάει όταν μιλάει, του κάνει ερωτήσεις, τον παρακολουθεί, έχει πράγματα να πει, κλπ., είναι πολύ εύκολο να κάνει έναν άντρα να την κυνηγήσει, αφού θα θέλει να είναι μαζί της.

5. Να είσαι ο χαλαρός εαυτός σου. Όπως είσαι με τις φίλες σου, ή με τον κολλητό σου, μιλάς, γελάς και συμπεριφέρεσαι όπως είσαι κανονικά, ε ναι, τότε θα σε κυνηγήσει. Γιατί οι άνθρωποι έλκονται από τους αυθεντικούς ανθρώπους. Ένα παράδειγμα είναι οι έρωτες στη δουλειά. Στον εργασιακό χώρο, δεν συμπεριφέρεσαι όπως σε ένα μπαρ. Έχεις και σκοτούρες κι άσχημες μέρες, παίρνεις αποφάσεις, μιλάς σοβαρά, κάνεις και τα αστεία σου. Είσαι εσύ. Κι όμως στη δουλειά γεννιούνται πολλοί δυνατοί έρωτες. Γιατί ο ένας βλέπει τον αληθινό εαυτό του άλλου.


govastileto.gr