MY KTEO

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ξέφρενο κορωνοπάρτι στην Χαλκίδα: Βρίζουν τον Χαρδαλιά και πηδούν από τα μπαλκόνια στην πισίνα


Την ίδια ώρα που οι επιδημιολογικοί δείκτες ολοένα και «κοκκινίζουν» και η ανησυχία για νέο 4ο κύμα της πανδημίας στην χώρα μεγαλώνει, νέα βίντεο από πάρτι όπου δεν τηρείται κανένα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό έρχονται στην δημοσιότητα.

Αυτήν την φορά, τα βίντεο με τις εν λόγω συμπεριφορές ήρθαν από την Χαλκίδα, όπου το βράδυ του Σαββάτου διοργανώθηκε μεγάλο πάρτι με γνωστούς DJ, καλλιτέχνες της τραπ μουσικής σκηνής και πάνω από 500 παρευρισκόμενους.

Σειρά από βίντεο, τα οποία ανέβασαν οι καλεσμένοι στο Instagram, αποκαλύπτουν ότι τα μέτρα πήγαν ξανά περίπατο ενώ σε ένα από αυτά, οι παρευρισκόμενοι φαίνεται να βρίζουν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κόσμος χορεύει σε ξέφρενο ρυθμό αδιαφορώντας για τις αποστάσεις, πετά πυροτεχνήματα και πέφτει μαζικά στη πισίνα της βίλας πηδώντας από τα μπαλκόνια της οικείας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, μια καλεσμένη επιχειρεί ανάποδη βουτιά στη πισίνα από τον πρώτο όροφο της κατοικίας και από καθαρή τύχη αποφεύγει να χτυπήσει με το κεφάλι της.
Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός…
Να σημειωθεί ότι το κάλεσμα στη βίλα της Χαλκίδας έγινε μέσω των social media με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος από παρέες που έφτασαν οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να ξεφαντώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.