MY KTEO

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Μάντεψε ποια από τις τρεις είναι η Νατάσα Μποφίλιου! Σαν τρεις... σταγόνες νερό!


Δεν είναι μια, είναι τρεις, είναι διαφορετικές μα τόσο ίδιες που θαρρεί κανείς πως είναι μπροστά σε καθρέφτη! Εσύ κατάλαβες ποια από τις τρεις ολόιδιες κούκλες που βλέπεις στη φωτογραφία είναι η Νατάσα Μποφίλιου;

Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε η Νατάσα Μποφίλιου από κοινές διακοπές στη Φολέγανδρο με την αδερφή της και την καλή τους φίλη, Τόνια Μητρούδη.

Είναι όμως τόσο ίδιες που νομίζεις ότι είναι μια. Αυτό παθαίνει κανείς και όταν βλέπει κοινές φωτογραφίες της τραγουδίστριας με την αδερφή της, Νέλλη.

Η τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες της γενιάς της και κορυφαία στο είδος της αλλά εκτός από τη μουσική αγαπά και τα social media. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται μαζί μας τόσο πράγματα που αφορούν τις επαγγελματικές της δραστηριότητες όσο και προσωπικές της στιγμές. Πολλές φορές λοιπόν έχει μοιραστεί κοινές φωτό με την αδερφή της κάνοντας τους followers της να ψάχνουν ποια είναι ποια.

Σε αυτή τη φωτό όμως είναι τρεις και είναι ολόιδιες σαν… τρεις σταγόνες νερό!

Η Νέλλη και η Νατάσα έχουν συνεργαστεί κα επιχειρηματικά ανοίγοντας cafe bar στο Μεταξουργείο ενώ η Τόνια είναι κοινή τους φίλη.

Οι δυο αδερφές είναι πολύ δεμένες και μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή της, η Νέλλη είχε πει για την τραγουδίστρια αδελφή της:

«Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Νομίζω σε όποιου τη ζωή μπει θα του κάνει μόνο καλό. Για μένα είναι το πρότυπό μου. Θα ήθελα σε πολλά πράγματα να μοιάζω σ' εκείνη και εννοείται πως αν δεν ήμουν εγώ, θα ήθελα να είμαι η Νατάσσα...

... Όταν και εγώ είχα τα μαλλιά μου ξανθά (σ.σ. είναι καστανή), δύσκολα μας ξεχώριζε ο κόσμος, με αποτέλεσμα να έρχονται να μου δίνουν συγχαρητήρια σαν να ήμουν εγώ η αδερφή μου. Πέρα όμως από το αστείο της υπόθεσης, με αυτά τα περιστατικά κατάλαβα πόσο σπουδαίο είναι αυτό που κάνει η Νατάσα και πόσο το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα».


gossip-tv.gr